4. ročník Festivalu Česká inovace se uskuteční 27. března 2015

pátek, 2. ledna 2015

Heslem prvního ročníku Festivalu Česká inovace se stalo motto "Tomu, kdo má nápad, svítí oči".

"Nám oči svítí už čtvrtým rokem a stále nepolevujeme v našem úsilí připravit a nabídnout českým inovátorům platformu, kde mohou sdílet své nápady, zkušenosti a know-how. Prostor, kde se navazují kontakty, spolupráce a z nápadů se rodí obchodní příležitosti. Místo, kde se účastníci z řad nadnárodních firem, malých i středních podniků, začínajících podnikatelů i studentů vzdělávají, inspirují a hlavně dobře baví. Zkrátka Festival Česká inovace."

4. ročník Festivalu Česká inovace se uskuteční 27. března 2015

 

Tři důvody, proč by Vás Festival mohl zajímat:

  1. Dozvíte se něco nového. Těšit se můžete na skvělý program s domácími i světovými osobnostmi, praktické workshopy zaměřené na Vaše konkrétní byznysové potřeby, přehlídku nejlepších projektů soutěže Česká inovace 2014, a mnoho dalšího!
  2. Setkáte se s podobně smýšlejícími lidmi. Festival je s více než 600 účastníky největším setkáním svého druhu v ČR. Na jedno místo přivádí nadějné talenty, zkušené byznysmeny, lídry a tahouny trhnu, lidi z velkých, středních i malých firem, poohlížející se investory, studenty, novináře, vědce,… Jednoduše tak vzniká prostor, kde se nápady mění v obchodní příležitosti
  3. Budete se dobře bavit. Kromě reje pro mozkové buňky chystáme i bohatý doprovodný program v podobě zóny inovátorů, výstav, hudebních i chuťových zážitků a překvapení. Zkrátka Festival, který na celý den doslova obsadí celou Národní technickou knihovnu!

 

Zdroj a více informací naleznete na http://www.festival-cin.cz/