Mezinárodní strojírenský veletrh 2016

úterý, 13. září 2016

1000x1000-1473756215-490x500-msv-494x256

Mezinárodní strojírenský veletrh je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě, s každoroční účastí více než 1 500 vystavovatelů a 80 000 návštěvníků. Ze zahraničí přijíždí přes 35% vystavovatelů a 10% návštěvníků.

Návštěvnost je vysoce odborná, přes sedmdesát procent návštěvníků ovlivňuje rozhodování o investicích, třetina patří k vrcholovému managementu. Zastoupeny jsou všechny klíčové oblasti strojírenského a elektrotechnického průmyslu.

Hlavním tématem MSV  je průmyslová automatizace, prezentace měřící, řídicí, automatizační a regulační techniky zahrnující  všechny obory veletrhu. Obor elektronika, automatizace a měřící technika je po obráběcí technice a materiálech a komponentech ve strojírenství třetím nejobsazenějším specializovaným celkem MSV.

MSV je tradičně věnována vysoká mediální pozornost, akredituje se přes čtyři sta novinářů. Součástí veletrhu je špičkový doprovodný program odborných konferencí, seminářů a  workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata.

Termín konání: 3.-7.10. 2016

Místo konání: Brno - Výstaviště

Obory:
Důlní, hutní, keramická a sklářská technika
Materiály a komponenty pro strojírenství
Pohony, hydraulika a pneumatika, chladicí technika a klimatizace
Energetika a silnoproudá elektrotechnika
Elektronika, automatizace a měřicí technika
Ekotechnika
Výzkum, vývoj, transfer technologií, finanční a jiné služby
Průmyslové zóny a regionální rozvoj
Doprava, manipulace, průmyslové balení, skladování a logistika

 

Přihlásit se, či si koupit vstupenku můžete ZDE.

 

Zdroj: www.bvv.cz