Soutěž „HLEDÁME VIZIONÁŘE 2014!“

úterý, 18. listopadu 2014

Vymyslela, vyrobila a uvedla tato firma na trh převratně nový výrobek či službu? Jde se svými nápady za hranice běžné podnikatelské vynalézavosti?

Je firma se svými výrobky či službami na českém trhu skutečně jedinečná? Sdružení CzechInno ve spolupráci s partnery vyhlašuje čtvrtý ročník soutěže Vizionáři, jejímž cílem je objevit, ocenit a komunikačně podpořit vizionářsky inovativní počiny v českém podnikání. Oceněnou inovací může přitom být novinka jak v tradičním technologickém, tak i ve společenském či ekonomickém slova smyslu. Jediným kritériem je, že inovaci vyvinula, vyprodukovala a na trh uvedla přímo přihlášená firma.

Vítězové projektu budou určeni odbornou porotou a vyhlášeni na slavnostním galavečeru na počátku prosince letošního roku.

Přihlášky a nominace budou přijímány do 24. 11. 2014, a to prostřednictvím přihlašovacího formuláře na www.czechinno.cz nebo www.vizionari2014.cz.

Vítěz získá zpracování audiovizuální prezentace příběhu své firmy a mediální prostor v ČT, Frekvence 1, BBC a dalších médií. 

 

Zdroj: Hospodářská komora ČR. Další informace: www.vizionari4014.cz